Opis
- profesjonalne urządzenie do przetwarzania każdego rodzaju mięsa a w szczególności drobiu, wieprzowiny i wołowiny w celu grillowania, podsmażania, duszenia lub marynowania
- wyposażony w zespół specjalnie ukształtowanych nożyków nacinających wykonanych ze stali nierdzewnej,
- posiadający duży lej wlotowy umożliwiający szybkie i bezproblemowe przetwarzanie dużych i grubych porcji bez konieczności używania popychacza,
- przeznaczony do pracy ciągłej,
- preferowany do zastosowania w gastronomii, cateringu, marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego,
- zapewnia wysoki komfort użytkowania dzięki zaprojektowanej odpowiedniej wysokości wylotu,
- umożliwia prosty demontaż i łatwe czyszczenie, • pozwala na łatwą i szybką wymianę modułu nacinającego,
- umożliwia tanią eksploatację,
- gwarantuje dużą niezawodność użytkową,
- zapewnia wysokie bezpieczeństwo pracy,
- zaprojektowany do zasilania jednofazowego 230 V.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.