Producent
Cena
-
od
do
Piła do mięsa Ma-Ga PM 1550 S
• wykonana w całości ze stali nierdzewnej • idealna do cięcia świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa z kością lub bez kości, drobiu oraz ryb • znajduje zastosowanie do porcjowania mięsa w supermarketach i marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego, zakładach przetwórstwa rybnego, dużych kuchniach, restauracjach i zakładach gastronomicznych • zapewnia wysoką jakość cięcia dzięki precyzyjnemu prowadzeniu taśmy • duża powierzchnia stołu roboczego gwarantująca wygodę porcjowania produktów • zapewnia wysokie bezpieczeństwo pracy dzięki zastosowaniu przycisku awaryjnego, wyłącznika bezpieczeństwa • prosta i łatwa w obsłudze • łatwa w czyszczeniu i prosta w konserwacji • zasilanie jednofazowe 230V/50Hz
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin
piła do mięsa model 1600 CE
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin